Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.f. los cipris (1421686) - Alarona FC (798487) » 241269728: T28/J9/VIII

Liga 241269728 Información oficial sobre el partido 241269728 en Hattrick

07.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VIII.245 (54046)

c.f. los cipris Alineación oficial del equipo 'c.f. los cipris' en el partido 3 - 3 Cuidao que toso Alineación oficial del equipo 'Cuidao que toso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.f. los cipris Alineación oficial del equipo 'c.f. los cipris' en el partido 2 - 0 Cuidao que toso Alineación oficial del equipo 'Cuidao que toso' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f. los cipris

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): cipris prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Tó Miguel Pinto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Giancarlo Pelloni estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tó Miguel Pinto va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 30.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a cipris va ser Giancarlo Pelloni.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Luís Vargas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Federico Agustín Bezombe rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roger Mathiasson al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Leander Gillot va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Cuidao que toso

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Un mica després, Tomi Kemilä de Cuidao va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 50 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tomi Kemilä marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Isidro Sassone.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cuidao va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Ybarra Gorbeña, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Federico Agustín Bezombe va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Marcos Tirado Vilches. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Dahllund de Cuidao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.