Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Drägons (1332236) - C. F. Berzosa (799285) » 241268870: T28/J5/VIII

Liga 241268870 Información oficial sobre el partido 241268870 en Hattrick

10.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VIII.230 (54031)

El Retonno Alineación oficial del equipo 'El Retonno' en el partido 5 - 1 C. F. Berzosa Alineación oficial del equipo 'C. F. Berzosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Retonno Alineación oficial del equipo 'El Retonno' en el partido 5 - 0 C. F. Berzosa Alineación oficial del equipo 'C. F. Berzosa' en el partido
Tiene un resultado normal 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Retonno

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Taavi Urm no va poder aturar Roar Ingebrigtsen de Retonno, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 35 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pepe Onieva va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Laurits Šmigun va incrementar l'avantatge de Retonno amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Tor Kvalheim de Retonno va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Retonno va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Sarriera des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Navarro Gil va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Ricardo Anchústegui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Carlos Sarriera de Retonno gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Sarriera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Éric Lecamus va entorpir al marcador d'en Javier Ribera Murcia per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Navarro Gil va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Sarriera.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Honorato Alcaina, de Retonno, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Éric Lecamus el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Javier Ribera Murcia, en lloc de córrer, relliscava.

C. F. Berzosa

Goles Goles

  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Berzosa el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nick Herzig va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Berzosa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edmund Sarapata, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Després de 39 minuts, Berzosa va veure com el seu jugador Edmund Sarapata havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Claudio Olguín entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Enrique Soria Carnicero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Benedicto Salvador.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Claudio Olguín que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.