Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los pumas de leon (1589361) - Wolverines Utd. (795690) » 241268272: T28/J2/VIII

Liga 241268272 Información oficial sobre el partido 241268272 en Hattrick

19.09.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VIII.217 (54018)

los pumas de leon Alineación oficial del equipo 'los pumas de leon' en el partido 3 - 3 Wolverines Utd. Alineación oficial del equipo 'Wolverines Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los pumas de leon Alineación oficial del equipo 'los pumas de leon' en el partido 3 - 1 Wolverines Utd. Alineación oficial del equipo 'Wolverines Utd.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los pumas de leon

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gabi Vasile va anar directament als peus de Sigbjørn Karlsen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Steffen Lerche ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pumas es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de pumas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Esteban Fres Jaramillo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Johan Noppe, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gabi Vasile va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El pumas ho intentava per la dreta per mitjà de Steffen Lerche, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): pumas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Esteban Fres Jaramillo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcos Paez.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Jeb Farrow de pumas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Johan Noppe de pumas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Luis Ordoñez Saez ocupà el lloc d'en Evan Wittkowsky al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de pumas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Wolverines Utd.

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Diego Zayas Manrique que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Veli-Antti Görman va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Wolverines i marcant el 3 - 2.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Bienvenido Iturriaga que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Markus Linde va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lee Tong Feng de Wolverines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.