Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real PeloTeroS C.F. (1581463) - Los empotradores FC (994668) » 241264656: T28/J1/VIII

Liga 241264656 Información oficial sobre el partido 241264656 en Hattrick

12.09.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / VIII.155 (53956)

Real PeloTeroS C.F Alineación oficial del equipo 'Real PeloTeroS C.F' en el partido 5 - 0 boigoque Alineación oficial del equipo 'boigoque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real PeloTeroS C.F Alineación oficial del equipo 'Real PeloTeroS C.F' en el partido 8 - 1 boigoque Alineación oficial del equipo 'boigoque' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real PeloTeroS C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PeloTeroS contenien la respiració mentre en Predrag Protić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gojtar Domniku, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a PeloTeroS.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PeloTeroS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Predrag Protić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): PeloTeroS va augmentar la diferència quan Albin Gustavsson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Andreas Dehlhult va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Lauro Ayuso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Sebastian Schlich va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Gojtar Domniku de PeloTeroS va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alan Johnstone va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

boigoque

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Enrique Catandil va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dino Križanić va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Roberto Ilardi va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dino Križanić va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Grigoris Salevris des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 84, quan un error defensiu va deixar Enrique Catandil completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Tacón de boq va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Grigoris Salevris de boq es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maciej Kiryk de boq es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Carlos Tacón no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.