Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zinedines Unidos (434474) - Pakito Poleas (992862) » 241260268: T28/J10/VIII

Liga 241260268 Información oficial sobre el partido 241260268 en Hattrick

14.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / VIII.76 (53877)

Zinedines Unidos Alineación oficial del equipo 'Zinedines Unidos' en el partido 1 - 0 Pakito Poleas Alineación oficial del equipo 'Pakito Poleas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zinedines Unidos Alineación oficial del equipo 'Zinedines Unidos' en el partido 1 - 1 Pakito Poleas Alineación oficial del equipo 'Pakito Poleas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zinedines Unidos

Goles Goles

  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): En Olivier Duval va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Atanas Todorov la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Peleg David va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zinedines.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Zinedines va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Atanas Todorov, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francis Lions! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olivier Duval de Zinedines es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pakito Poleas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Pakito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Simon Baum va quedar-se sol davant el porter Julien Artigue, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): El Pakito va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 22 amb un llançament de falta perillós. En Ismael De Lope però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enric Larroma ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francis Lions no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Reinhold Schmidt estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zinedines. La jugada d'estratègia del Pakito per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Simon Baum va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 9 de partit, quan un jugador de Pakito, en Josef Darmanin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Després de 15 minuts jugats, Antti Viitasalo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Reinhold Schmidt.