Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arri Berri CD (1419773) - Gaia F.T. (1333500) » 241258920: T28/J9/VIII

Liga 241258920 Información oficial sobre el partido 241258920 en Hattrick

07.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VIII.52 (53853)

Bolapie Alineación oficial del equipo 'Bolapie' en el partido 3 - 1 Korrectivo Alineación oficial del equipo 'Korrectivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bolapie Alineación oficial del equipo 'Bolapie' en el partido 4 - 1 Korrectivo Alineación oficial del equipo 'Korrectivo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bolapie

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Bolapie, atacant per l'esquerra al minut 38, va aprofitar el magnífic llançament de Víctor Zorrilla per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Raúl Álvarez de Bolapie aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bolapie va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Csongor Szilárd progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Frederico Rainho, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Raúl Álvarez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco José Monzón Benito va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Csongor Szilárd una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Francisco José Monzón Benito va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francisco José Monzón Benito al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerard Ferrera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco José Sayavera per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francisco José Monzón Benito va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Zorrilla de Bolapie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Gerard Ferrera.

Korrectivo

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Stephen Bergers marqués l'empat. Al minut 40 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 60, un contraatac del Korrectivo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sandalio Horbeña perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Pavlica de Korrectivo es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Pavlica va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Korrectivo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Arkadiusz Burghardt no era cap impediment.