Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Celoni (778729) - Blancoazul CF (1366689) » 241257953: T28/J5/VIII

Liga 241257953 Información oficial sobre el partido 241257953 en Hattrick

10.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VIII.35 (53836)

Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni' en el partido 1 - 2 Real Arenque Alineación oficial del equipo 'Real Arenque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni' en el partido 4 - 0 Real Arenque Alineación oficial del equipo 'Real Arenque' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Celoni

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rove Ciobo la va rematar Wouter van Rietschoten amb una magnífica volea que va fer pujar per a Celoni el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Celoni per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Angelomaria Dellai va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Moledo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 13, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Celoni per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Devran Bayık, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Carlos Moledo hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Jussi Vertala va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Devran Bayık de Celoni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Davie Risk de Celoni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Arenque

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 8 una excel·lent centrada de Marcos Dosma va arribar a Raúl Cabiedes, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Arenque va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 55. Arquibaldo Santa Marta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Arenque la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Cristóbal Tapia es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José Luis García de Cárdenas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adrián Verde.
  • 092 Minuto 56 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Arenque puguin veure en José Manzano jugant de nou; ja que al minut 56 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Cornel Simon el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de Arenque Ramiro Iriarte Calvo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Christophe Clément va entrar en el seu lloc.