Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnástico Valencia (778003) - nengdecastefa (491727) » 241254964: T28/J14/VII

Liga 241254964 Información oficial sobre el partido 241254964 en Hattrick

12.12.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VII.1005 (39041)

Gimnástico Valencia Alineación oficial del equipo 'Gimnástico Valencia' en el partido 3 - 0 Atletico Cristina Alineación oficial del equipo 'Atletico Cristina' en el partido
Eemeli Räikkälä (6') 1 - 0
Eemeli Räikkälä (24') 2 - 0
Mikkel Maltesen (37') 3 - 0
Gimnástico Valencia Alineación oficial del equipo 'Gimnástico Valencia' en el partido 3 - 0 Atletico Cristina Alineación oficial del equipo 'Atletico Cristina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gimnástico Valencia Alineación oficial del equipo 'Gimnástico Valencia' en el partido 4 - 1 Atletico Cristina Alineación oficial del equipo 'Atletico Cristina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnástico Valencia

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Gimnástico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eemeli Räikkälä, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eemeli Räikkälä es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Mikkel Maltesen va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 37 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Pierre Huron de Gimnástico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Gimnástico van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Eemeli Räikkälä no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Vasfi Çekim gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Federico Barreda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mikkel Maltesen per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Federico Barreda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Valverde de Gimnástico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pierre Huron es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Mikkel Maltesen es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Noelio Mancha Gil es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Oliergues.

Atletico Cristina

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Atletico va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Dennis Ekelund va anar a parar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rodolfo Gallinas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atletico havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Javier Rubiales de Atletico va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Suñer.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Julio Claudio Valdivia Corral de Atletico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.