Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ClubJJ (124859) - La Raspa (309948) » 241252024: T28/J8/VII

Liga 241252024 Información oficial sobre el partido 241252024 en Hattrick

31.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / VII.953 (38989)

Curviski F.C. Alineación oficial del equipo 'Curviski F.C.' en el partido 1 - 4 La Raspa Alineación oficial del equipo 'La Raspa' en el partido
0 - 1 And?s Elksni?? (3')
0 - 2 Talib Tipi (53')
0 - 3 Erich van der Krabben (62')
Visgirdas Nenius (79') 1 - 3
1 - 4 Thierry Chapon (83')
Curviski F.C. Alineación oficial del equipo 'Curviski F.C.' en el partido 1 - 4 La Raspa Alineación oficial del equipo 'La Raspa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Curviski F.C. Alineación oficial del equipo 'Curviski F.C.' en el partido 1 - 4 La Raspa Alineación oficial del equipo 'La Raspa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curviski F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Visgirdas Nenius, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Liad Veber quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Einer Enevoldsen de Curviski va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Visgirdas Nenius que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10 en Pablo Gorriti va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Liad Veber de Curviski la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Raspa

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Raspa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Andžs Elksniņš.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Talib Tipi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Erich van der Krabben va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Raspa.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Raspa. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Thierry Chapon xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Chithan Venkateswarlu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Fredy Molzen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Chithan Venkateswarlu va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Raspa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.