Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pujarem-Team (490992) - Atletico de Chifo (433866) » 241243865: T28/J11/VII

Liga 241243865 Información oficial sobre el partido 241243865 en Hattrick

21.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VII.807 (38843)

Pujarem-Team Alineación oficial del equipo 'Pujarem-Team' en el partido 0 - 3 Atletico de Chifo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Chifo' en el partido
0 - 1 Lionel Atmani (33')
0 - 2 Herbert Moore (37')
0 - 3 Anders Philipsen (81')
Pujarem-Team Alineación oficial del equipo 'Pujarem-Team' en el partido 0 - 3 Atletico de Chifo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Chifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pujarem-Team Alineación oficial del equipo 'Pujarem-Team' en el partido 1 - 1 Atletico de Chifo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Chifo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pujarem-Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Alfonso García hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jaume Bernadas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Pujarem-Team va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Enrico Denti va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Theodor David va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Haroldo Melo Souza de Pujarem-Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lamberto Caroi de Pujarem-Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletico de Chifo

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lionel Atmani que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atletico.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Herbert Moore va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Anders Philipsen, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ryan Bledsoe, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Simeon Zorić va desviar el xut final de Lionel Atmani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ryan Bledsoe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 77 va fer que Jari Pernaja de Atletico hagués d'abandonar el terreny de joc. Víctor Montero va entrar al terreny de joc per suplir-lo.