Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juvenil's FC (779348) - los grandes A (47981) » 241243492: T28/J2/VII

Liga 241243492 Información oficial sobre el partido 241243492 en Hattrick

19.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VII.801 (38837)

Boí-Taüll FC Alineación oficial del equipo 'Boí-Taüll FC' en el partido 4 - 1 AC Soziedad Alkoholika Alineación oficial del equipo 'AC Soziedad Alkoholika ' en el partido
Paco Naranjo Cortés (8') 1 - 0
Joaquim das Dores (25') 2 - 0
Rolf Langgaard (33') 3 - 0
3 - 1 Anders Östlund (73')
Asier Salamanca (74') 4 - 1
Boí-Taüll FC Alineación oficial del equipo 'Boí-Taüll FC' en el partido 4 - 1 AC Soziedad Alkoholika Alineación oficial del equipo 'AC Soziedad Alkoholika ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boí-Taüll FC Alineación oficial del equipo 'Boí-Taüll FC' en el partido 1 - 1 AC Soziedad Alkoholika Alineación oficial del equipo 'AC Soziedad Alkoholika ' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,4 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boí-Taüll FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Paco Naranjo Cortés de Boí-Taüll va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Joaquim das Dores va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Boí-Taüll a 3 - 0. Rolf Langgaard va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Asier Salamanca de Boí-Taüll va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boí-Taüll va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paco Naranjo Cortés, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Entriago de Boí-Taüll la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Juan Borja Camero de Boí-Taüll va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Rolf Langgaard es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Elia Nivellini.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Adi Agache de Boí-Taüll va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Marcus Hopper va entrar en el seu lloc.

AC Soziedad Alkoholika

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Anders Östlund de Azzurri després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rudierd La Rosa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar Gerwazy Pukocz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Tello es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima