Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

InterCartagena (307703) - maixube (795226) » 241242867: T28/J14/VII

Liga 241242867 Información oficial sobre el partido 241242867 en Hattrick

12.12.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VII.789 (38825)

RCDEspanyolStars Alineación oficial del equipo 'RCDEspanyolStars' en el partido 1 - 0 Las Ardillas Reticuladas Alineación oficial del equipo 'Las Ardillas Reticuladas' en el partido
Félix Herrero (79') 1 - 0
RCDEspanyolStars Alineación oficial del equipo 'RCDEspanyolStars' en el partido 1 - 0 Las Ardillas Reticuladas Alineación oficial del equipo 'Las Ardillas Reticuladas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCDEspanyolStars Alineación oficial del equipo 'RCDEspanyolStars' en el partido 4 - 1 Las Ardillas Reticuladas Alineación oficial del equipo 'Las Ardillas Reticuladas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCDEspanyolStars

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): RCDEspanyolStars s'avançava al marcador al minut 79, després d'un rebot que va caçar en Félix Herrero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Abel Cabias va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RCDEspanyolStars.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Félix Herrero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RCDEspanyolStars se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): RCDEspanyolStars va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abel Cabias va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Primo Escrig.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): RCDEspanyolStars per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Lorenzo Obieta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Las Ardillas Reticuladas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reticuladas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xelmiro Freijeiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Xelmiro Freijeiro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Martín Guayre, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Txevi Borràs va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Txevi Borràs es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Xelmiro Freijeiro de Reticuladas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.