Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RvO (1430320) - FC Joe Petraski (1459946) » 241242776: T28/J5/VII

Liga 241242776 Información oficial sobre el partido 241242776 en Hattrick

10.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VII.788 (38824)

Fitipaldianos Alineación oficial del equipo 'Fitipaldianos' en el partido 1 - 1 S.F. Morataleña Alineación oficial del equipo 'S.F. Morataleña' en el partido
Rãzvan Grigore (39') 1 - 0
1 - 1 Carlos Alberto Sabino (42')
Fitipaldianos Alineación oficial del equipo 'Fitipaldianos' en el partido 1 - 1 S.F. Morataleña Alineación oficial del equipo 'S.F. Morataleña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fitipaldianos Alineación oficial del equipo 'Fitipaldianos' en el partido 1 - 2 S.F. Morataleña Alineación oficial del equipo 'S.F. Morataleña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fitipaldianos

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 39 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Rãzvan Grigore llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Fitipaldianos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Ibero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Iselín Montelongo.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Steffen Eskerod? Un error clamorós seu va donar a Borgar Ødegaard una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

S.F. Morataleña

Goles Goles

  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Carlos Alberto Sabino va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Pablo Grau per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Ismael Cotes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Ismael Cotes va estar a punt de posar per davant a Morataleña amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emanuel Cucu va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Ganaberro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Morataleña al minut 66, però el xut de Fernando Vinagre va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Emanuel Cucu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Alberto Sabino no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Manuel Ganaberro de Morataleña va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.