Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Horcajo De Los Montes (990693) - MÁLAGA B FEMENINO LAURA (119373) » 241239753: T28/J5/VII

Liga 241239753 Información oficial sobre el partido 241239753 en Hattrick

10.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VII.734 (38770)

L.L.Z. Alineación oficial del equipo 'L.L.Z.' en el partido 2 - 3 Er Niutin Alineación oficial del equipo 'Er Niutin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
L.L.Z. Alineación oficial del equipo 'L.L.Z.' en el partido 1 - 4 Er Niutin Alineación oficial del equipo 'Er Niutin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L.L.Z.

Goles Goles

  • 104 Minuto 40 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Eusebio Pascual Medrano va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a L.L.Z.: 1 a 2 al minut 40.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del L.L.Z. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rudolf Hornstein que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 48 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Simeon Ursu hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Norberto Aquino de L.L.Z. va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ruedi Düring de L.L.Z. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Er Niutin

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Niutin va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ruben Weidkuhn, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Laurent Antony va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 16, i va fer pujar el 0 - 2 per a Niutin.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Honorio Berea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Gianluca Gallagher va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Javier Eguizábal després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tauno Ruohonen va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edouard Robinstein de Niutin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Ştefănel Stănescu s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de Niutin, en Gianluca Gallagher, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.