Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team ART (1418447) - El Betis (771945) » 241235867: T28/J14/VII

Liga 241235867 Información oficial sobre el partido 241235867 en Hattrick

12.12.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VII.664 (38700)

pubillas casas Alineación oficial del equipo 'pubillas casas' en el partido 1 - 2 SD Sueke Alineación oficial del equipo 'SD Sueke' en el partido
0 - 1 Antoni Pujols (22')
Jesús Ragas (32') 1 - 1
1 - 2 Hermenexildo Guerrero (67')
pubillas casas Alineación oficial del equipo 'pubillas casas' en el partido 1 - 2 SD Sueke Alineación oficial del equipo 'SD Sueke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pubillas casas Alineación oficial del equipo 'pubillas casas' en el partido 4 - 1 SD Sueke Alineación oficial del equipo 'SD Sueke' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pubillas casas

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Jesús Ragas va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Javier Ribeiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pubillas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Javier Ribeiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santiago Fres Jaramillo va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodolfo Roa.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68 del partit, Rodolfo Roa de l'equip pubillas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Walther Urraca de pubillas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

SD Sueke

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antoni Pujols es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador de Sueke Hermenexildo Guerrero va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 67 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Venanci Serra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sueke va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rayco Esplugal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Pérez Mazo de Sueke va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Pérez Mazo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En David Nava ocupà el lloc d'en Olindo Juste al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Sueke quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 43 (Lesión): Sueke es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Venanci Serra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xilberte Berdillo al camp.