Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.LA FERIA (991448) - legens of ball (988233) » 241233787: T28/J12/VII

Liga 241233787 Información oficial sobre el partido 241233787 en Hattrick

28.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / VII.627 (38663)

Meteitors Alineación oficial del equipo 'Meteitors' en el partido 3 - 2 Vallada City Alineación oficial del equipo 'Vallada City' en el partido
Pedro Barboza (7') 1 - 0
Pablo Tautuillo (42') 2 - 0
2 - 1 Michele Olluce (44')
Benno Heppner (77') 3 - 1
3 - 2 Yannay Shacham (83')
Meteitors Alineación oficial del equipo 'Meteitors' en el partido 3 - 2 Vallada City Alineación oficial del equipo 'Vallada City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Meteitors Alineación oficial del equipo 'Meteitors' en el partido 2 - 3 Vallada City Alineación oficial del equipo 'Vallada City' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,1 % 68,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meteitors

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Meteitors contenien la respiració mentre en Pedro Barboza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Meteitors va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pablo Tautuillo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Donovan Wolfe va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Donovan Wolfe gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josele Oña Espinosa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Adam Tadmor, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amadeusz Bachman de Meteitors es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Pedro Barboza va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Vallada City

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Vallà va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Michele Olluce va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 109 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Michele Olluce se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Benno Heppner que va anotar el 3 - 1 per a Meteitors sense cap impediment.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Ewold Möllers va acabar en una passada genial cap al jugador de Vallà Yannay Shacham, que va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Wouter Denisse va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Yannay Shacham quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.