Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Furia Tizna (308557) - zambu team (1431701) » 241231199: T28/J10/VII

Liga 241231199 Información oficial sobre el partido 241231199 en Hattrick

14.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / VII.581 (38617)

F.C.Senan Alineación oficial del equipo 'F.C.Senan' en el partido 0 - 0 Kulunguele.C.F Alineación oficial del equipo 'Kulunguele.C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Senan Alineación oficial del equipo 'F.C.Senan' en el partido 2 - 2 Kulunguele.C.F Alineación oficial del equipo 'Kulunguele.C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,9 % 19,2 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Senan

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en César Augusto Mancha Gil no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Carlos Dolarroga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paco Dat va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant José Ignacio Irueta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.Senan a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jaume Gabarró va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Juanma Campos de F.C.Senan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Corminas de F.C.Senan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Ignacio Sala O'Shea ocupà el lloc d'en Juanma Campos al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C.Senan quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Kulunguele.C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Nèstor Polls va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lluís Mar Bravo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Eduardo Gijón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Nèstor Polls va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xisco Prunella de Kulunguele.C.F amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Abelardo Bellota de Kulunguele.C.F va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jesús Enrique Vargas va entrar en el seu lloc.