Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RBB BABYPOWER FC (988462) - Atletico Aviación F.C (49116) » 241230500: T28/J2/VII

Liga 241230500 Información oficial sobre el partido 241230500 en Hattrick

19.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VII.569 (38605)

Rabobank Alineación oficial del equipo 'Rabobank' en el partido 2 - 2 C.A. INDEPENDÊNCIA Alineación oficial del equipo 'C.A. INDEPENDÊNCIA' en el partido
Rolf Johansson (5') 1 - 0
1 - 1 Manuel Latorre Civera (11')
1 - 2 Cristóbal Amás (55')
Joel Terroso (59') 2 - 2
Rabobank Alineación oficial del equipo 'Rabobank' en el partido 2 - 2 C.A. INDEPENDÊNCIA Alineación oficial del equipo 'C.A. INDEPENDÊNCIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rabobank Alineación oficial del equipo 'Rabobank' en el partido 1 - 0 C.A. INDEPENDÊNCIA Alineación oficial del equipo 'C.A. INDEPENDÊNCIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rabobank

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 5, en Nicola Ladrière del Rabobank va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Rolf Johansson que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 110 Minuto 59 (Gol de falta): Rabobank equilibrava els comptes al minut 59 quan en Joel Terroso va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rabobank va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Elías Menéndez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Nicola Ladrière va rebre molts aplaudiments. Al minut 49 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Nicola Ladrière s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

C.A. INDEPENDÊNCIA

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador visitant Manuel Latorre Civera va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 11 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): El porter de INDEPENDÊNCIA va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cristóbal Amás va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de INDEPENDÊNCIA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Latorre Civera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Manuel Latorre Civera de INDEPENDÊNCIA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!