Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta Badalona (119248) - Pinchazo (439545) » 241230462: T28/J7/VII

Liga 241230462 Información oficial sobre el partido 241230462 en Hattrick

24.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VII.568 (38604)

Sparta Badalona Alineación oficial del equipo 'Sparta Badalona' en el partido 2 - 4 Pinchazo Alineación oficial del equipo 'Pinchazo' en el partido
Giuseppe Pentassuglia (2') 1 - 0
Aderbal Niterói (32') 2 - 0
2 - 1 Quinto Ercolani (56')
2 - 2 Filiberto Moneta (64')
2 - 3 Hermenegildo Úbeda (71')
2 - 4 Santiago Ruiz Ruiz (78')
Sparta Badalona Alineación oficial del equipo 'Sparta Badalona' en el partido 2 - 4 Pinchazo Alineación oficial del equipo 'Pinchazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sparta Badalona Alineación oficial del equipo 'Sparta Badalona' en el partido 2 - 3 Pinchazo Alineación oficial del equipo 'Pinchazo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,1 % 56,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Badalona

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ümit Celil arribés a peus de Giuseppe Pentassuglia, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Badalona el 1 - 0.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): El gol de falta de Aderbal Niterói sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 32 i ampliar l'avantatge de Badalona a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Badalona van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giuseppe Pentassuglia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aderbal Niterói de Badalona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Aderbal Niterói de Badalona per doble groga al minut 35.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Battista Fabbrini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Giuseppe Pentassuglia va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Badalona es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Badalona va fer una substitució al minut 73. Giuseppe Pentassuglia va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Zeev Shirazky.
  • 093 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Al minut 82, Enrique Araoz va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Badalona no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Pinchazo

Goles Goles

  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Quinto Ercolani va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Filiberto Moneta marqués l'empat. Al minut 64 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): En Hermenegildo Úbeda donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 71 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Santiago Ruiz Ruiz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Carlos Henrique Lanzo va estar a punt de posar per davant a Pinchazo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Grzegorz Janczura va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Silva Cebrián de Pinchazo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Guillén de Palela va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Santiago Ruiz Ruiz.
  • 095 Minuto 36 (Lesión): Paolo Anghileri no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per José María Silva Cebrián.