Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Puerta Segura (1602295) - Pedro Abad CF (772391) » 241230123: T28/J6/VII

Liga 241230123 Información oficial sobre el partido 241230123 en Hattrick

17.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VII.562 (38598)

esportin cf Alineación oficial del equipo 'esportin cf' en el partido 2 - 1 Diego_Cervero Alineación oficial del equipo 'Diego_Cervero' en el partido
Luca Ruzzi (19') 1 - 0
1 - 1 Ioritz Millán (52')
Joan Josep Moncada Maza (77') 2 - 1
esportin cf Alineación oficial del equipo 'esportin cf' en el partido 2 - 1 Diego_Cervero Alineación oficial del equipo 'Diego_Cervero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
esportin cf Alineación oficial del equipo 'esportin cf' en el partido 2 - 2 Diego_Cervero Alineación oficial del equipo 'Diego_Cervero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esportin cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Luca Ruzzi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passats 77 minuts, Joan Josep Moncada Maza, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. esportin es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Mauri Hiekkanen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Mauri Hiekkanen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de esportin Benito Soledade va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ginés Ribera Egea va entrar en el seu lloc.

Diego_Cervero

Goles Goles

  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ioritz Millán que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Diego_Cervero va estar a punt d'empatar al 22 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Carlos De Castro que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Miguel Aguirre de Cárcer al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Ioritz Millán va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ginés Ribera Egea va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco José Anchelergues de Diego_Cervero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isidro Sigarroa de Diego_Cervero es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Claudiu Iordache ocupà el lloc d'en Alessandro Troiani al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de Diego_Cervero quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.