Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS MÁS TURBADOS (774729) - HFC Llombai de Gallinera (992587) » 241229845: T28/J6/VII

Liga 241229845 Información oficial sobre el partido 241229845 en Hattrick

17.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VII.557 (38593)

ceperos Alineación oficial del equipo 'ceperos' en el partido 3 - 0 HFC Llombai de Gallinera Alineación oficial del equipo 'HFC Llombai de Gallinera' en el partido
Anastasis Thanasopoulos (14') 1 - 0
Ínigo Jaraba (33') 2 - 0
Ínigo Jaraba (43') 3 - 0
ceperos Alineación oficial del equipo 'ceperos' en el partido 3 - 0 HFC Llombai de Gallinera Alineación oficial del equipo 'HFC Llombai de Gallinera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ceperos Alineación oficial del equipo 'ceperos' en el partido 2 - 0 HFC Llombai de Gallinera Alineación oficial del equipo 'HFC Llombai de Gallinera' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ceperos

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): ceperos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Anastasis Thanasopoulos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): El gol de falta de Ínigo Jaraba sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 33 i ampliar l'avantatge de ceperos a 2 - 0.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Ínigo Jaraba va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 43 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Anastasis Thanasopoulos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però John Grimstad va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Peter Gillsten quasi marca en una jugada assajada de córner que Ivano Pandini havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de John Grimstad al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Franc Martinčič va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Peter Gillsten va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Marcos Toledo de ceperos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Era el minut 24 quan després d'una dura entrada, el jugador Franc Martinčič de ceperos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

HFC Llombai de Gallinera

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gallinera van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Reinald Franch, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.