Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Coviaguard (314893) - Combustión (1586143) » 241228999: T28/J5/VII

Liga 241228999 Información oficial sobre el partido 241228999 en Hattrick

10.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VII.542 (38578)

Atletico Samuray F.C. Alineación oficial del equipo 'Atletico Samuray F.C.' en el partido 2 - 4 Atetico FC Alineación oficial del equipo 'Atetico FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atletico Samuray F.C. Alineación oficial del equipo 'Atletico Samuray F.C.' en el partido 1 - 6 Atetico FC Alineación oficial del equipo 'Atetico FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Samuray F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Passat el minut 8 de joc, Joaquim Yanes facilitava les coses al Atletico amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Xesús Punxín ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atletico es posava per davant 2 a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Oscar Ruipérez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Atletico, en Enrico Pirrello, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Atetico FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Antonio Nesta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en José Miguel Abella marqués l'empat. Al minut 72 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Passats 74 minuts de partit, Atetico es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Harald Skjæringrud es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): José Miguel Abella de Atetico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Casimiro Beccani no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Aldo Simonelli.
  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Atetico puguin veure en Enric Casajuan jugant de nou; ja que al minut 33 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Èric Ramentol el va substituir sense tenir temps d'escalfar.