Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D MaCaBi De LeVaNTaR (1460545) - kitxot (797078) » 241228986: T28/J2/VII

Liga 241228986 Información oficial sobre el partido 241228986 en Hattrick

19.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VII.542 (38578)

At.chafandin Alineación oficial del equipo 'At.chafandin' en el partido 1 - 1 C.D. Charkote Alineación oficial del equipo 'C.D. Charkote' en el partido
0 - 1 Aureliano Algarañaz (26')
Roderic Avilés (51') 1 - 1
At.chafandin Alineación oficial del equipo 'At.chafandin' en el partido 1 - 1 C.D. Charkote Alineación oficial del equipo 'C.D. Charkote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At.chafandin Alineación oficial del equipo 'At.chafandin' en el partido 2 - 1 C.D. Charkote Alineación oficial del equipo 'C.D. Charkote' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.chafandin

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Roderic Avilés va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Igor Browarczyk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de At.chafandin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Benet Quadros va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 12 de joc.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip At.chafandin Igor Browarczyk quasi marca al minut 16 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Iván Riutort l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): At.chafandin va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Xavier Hey va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58, Igor Browarczyk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Claude Blachon va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): At.chafandin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xavier Hey en un 1 contra 1 amb el porter Neluş Călin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Phillips de At.chafandin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.D. Charkote

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Charkote es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Aureliano Algarañaz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Carlos Bustos va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Giggino Coroneo al minut 48, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Lucas Hernandez de Charkote va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Kristian Achteran va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Charkote es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.