Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAITO (1433370) - A.C. Eume (121760) » 241224297: T28/J5/VII

Liga 241224297 Información oficial sobre el partido 241224297 en Hattrick

10.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VII.458 (38494)

NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 3 - 4 Astra GTC Dream Alineación oficial del equipo 'Astra GTC Dream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 1 - 1 Astra GTC Dream Alineación oficial del equipo 'Astra GTC Dream' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAITO

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Juan Gralla de NAITO va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del NAITO amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Eugeniusz Hajn en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Amadeu Nadal de NAITO va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NAITO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Amadeu Nadal va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, José María López Díez de NAITO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathias Zeitlinger de NAITO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timo Hopiavuori de NAITO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Astra GTC Dream

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 18 minuts, Błażej Unierzyński va superar per velocitat Amadeu Nadal per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Astragtc. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Guillermo Knorr Garrido xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el Astragtc va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carsten Pertschy, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Astragtc va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andoni Xira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Astragtc va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Guillermo Knorr Garrido s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Camiel Sytsma, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Astragtc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.