Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Extrem Club (1431258) - A.E.Prat (799274) » 241222662: T28/J3/VII

Liga 241222662 Información oficial sobre el partido 241222662 en Hattrick

26.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / VII.429 (38465)

Extrem Club Alineación oficial del equipo 'Extrem Club' en el partido 0 - 8 youknow team Alineación oficial del equipo 'youknow team' en el partido
0 - 1 Carlo Ostia (6')
0 - 2 Carlo Ostia (9')
0 - 3 Carlo Ostia (21')
0 - 4 Aleksandar Osmanovi? (67')
0 - 5 Thilo Dirkmann (73')
0 - 6 Zeger Dalemans (74')
0 - 7 Aleksandar Osmanovi? (75')
0 - 8 Romeo Schenk (80')
Extrem Club Alineación oficial del equipo 'Extrem Club' en el partido 0 - 8 youknow team Alineación oficial del equipo 'youknow team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Extrem Club Alineación oficial del equipo 'Extrem Club' en el partido 0 - 9 youknow team Alineación oficial del equipo 'youknow team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extrem Club

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Aleksandar Osmanović, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a youknow, però Ignacio Puche Grandes no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Puche Grandes de Extrem es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vicenzo Barxela de Extrem es va guanyar la targeta groga merescudament.

youknow team

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlo Ostia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Carlo Ostia, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 135 Minuto 21 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Carlo Ostia de youknow va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Aleksandar Osmanović de youknow va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de youknow. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Thilo Dirkmann xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Zeger Dalemans va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 6 per a youknow.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Aleksandar Osmanović va augmentar l'avantatge de youknow a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Romeo Schenk va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 8 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del youknow van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Romeo Schenk, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Teodoro Masina va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Romário Sim Sim de youknow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en David Ramzi no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Romeo Schenk no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.