Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minabo de Kievv (492251) - Tiko United (47526) » 241218971: T28/J4/VII

Liga 241218971 Información oficial sobre el partido 241218971 en Hattrick

03.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VII.363 (38399)

AupaNumancia Alineación oficial del equipo 'AupaNumancia' en el partido 4 - 2 Neo Sosas F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Sosas F.C' en el partido
Aparicio Leveratto (13') 1 - 0
Luis Irarraín (27') 2 - 0
2 - 1 Martin Mikaelsson (57')
Sofus Rømer (69') 3 - 1
Mathieu Duclos (71') 4 - 1
4 - 2 Silvio Bertolotti (81')
AupaNumancia Alineación oficial del equipo 'AupaNumancia' en el partido 4 - 2 Neo Sosas F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Sosas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AupaNumancia Alineación oficial del equipo 'AupaNumancia' en el partido 2 - 1 Neo Sosas F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Sosas F.C' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AupaNumancia

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Aparicio Leveratto, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. AupaNumancia es posava per davant!
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Luis Irarraín va incrementar l'avantatge de AupaNumancia amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aparicio Leveratto va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sofus Rømer, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sosas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mathieu Duclos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AupaNumancia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcos Barbacana no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergi Plana estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Vincenzo Tettamanzi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Vincenzo Tettamanzi va entorpir al marcador d'en Cláudio Rua per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El AupaNumancia ho intentava per la dreta per mitjà de Sergi Plana, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergi Plana de AupaNumancia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): AupaNumancia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joel Hawthorn no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Irarraín al camp.

Neo Sosas F.C

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Sosas van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 57 quan Martin Mikaelsson sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Sosas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Silvio Bertolotti va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Sébastien Cauet va estar a punt de posar per davant a Sosas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eneko Ibarrola va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrik Grundstrand es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Zamudio de Sosas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Zamudio de Sosas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".