Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulpoliva F. C. (1416309) - Rocama (122358) » 241217321: T28/J11/VII

Liga 241217321 Información oficial sobre el partido 241217321 en Hattrick

21.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VII.333 (38369)

Pulpoliva F. C. Alineación oficial del equipo 'Pulpoliva F. C.' en el partido 3 - 1 Tananaribe C.F. Alineación oficial del equipo 'Tananaribe C.F.' en el partido
Manuel Catri (27') 1 - 0
1 - 1 Caleb van Dinteren (34')
Juan Carlos Álvarez (36') 2 - 1
Juan Carlos Álvarez (77') 3 - 1
Pulpoliva F. C. Alineación oficial del equipo 'Pulpoliva F. C.' en el partido 3 - 1 Tananaribe C.F. Alineación oficial del equipo 'Tananaribe C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pulpoliva F. C. Alineación oficial del equipo 'Pulpoliva F. C.' en el partido 3 - 0 Tananaribe C.F. Alineación oficial del equipo 'Tananaribe C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulpoliva F. C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pulpoliva. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Manuel Catri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 36, indicava inequívocament que en Juan Carlos Álvarez va saber trobar la xarxa rival. Pulpoliva desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Als 77 minuts, Juan Carlos Álvarez va ampliar l'avantatge de Pulpoliva amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pulpoliva, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Brandão Mega va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marek Semler va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Álvarez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Mats Duvbom va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mats Duvbom al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Brandão Mega va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Juan Carlos Álvarez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Catri de Pulpoliva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brandão Mega de Pulpoliva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Miguel Rubianes va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Pulpoliva estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Manuel Catri probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tananaribe C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Lauriano Velha estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Caleb van Dinteren va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Clemens Elmer de Tananaribe, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Lauriano Velha va fer una jugada per la banda esquerra, però Felipe Porcel Aguirre va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johannes Gerstenmayer.