Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

puti`s F.C. (311420) - TikiTaka_Balompie (1461505) » 241215245: T28/J10/VII

Liga 241215245 Información oficial sobre el partido 241215245 en Hattrick

14.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / VII.296 (38332)

Albacete U.D. Alineación oficial del equipo 'Albacete U.D.' en el partido 5 - 1 TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido
Stepan Bukvarev (17') 1 - 0
Orla Lindberg (29') 2 - 0
Wenzel Achterüm (47') 3 - 0
Ronny Falch (56') 4 - 0
Ronny Falch (69') 5 - 0
5 - 1 Alois Peter Hoedel (73')
Albacete U.D. Alineación oficial del equipo 'Albacete U.D.' en el partido 5 - 1 TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Albacete U.D. Alineación oficial del equipo 'Albacete U.D.' en el partido 6 - 1 TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albacete U.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Stepan Bukvarev va donar a Alba un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Wenzel Achterüm va incrementar l'avantatge de Alba amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ronny Falch va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ronny Falch va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Frank Tidemann. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Wenzel Achterüm de Alba es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 71 de partit, quan un jugador de Alba, en Emilio Barroso, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

TikiTaka Balompie

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Matthias Horna es va complicar la vida al minut 29 intentant esquivar Orla Lindberg en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Alba, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Alois Peter Hoedel de TikiTaka va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Luciano Fux, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alois Peter Hoedel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Noé Pareja de TikiTaka, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 254 Minuto 82 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de TikiTaka i el va llençar en Jonas Seder, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Dawid Cwajna de TikiTaka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Era el minut 8 quan després d'una dura entrada, el jugador Kermit Schweimer de TikiTaka s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.