Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TikiTaka_Balompie (1461505) - puti`s F.C. (311420) » 241215224: T28/J5/VII

Liga 241215224 Información oficial sobre el partido 241215224 en Hattrick

10.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VII.296 (38332)

TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido 2 - 1 Albacete U.D. Alineación oficial del equipo 'Albacete U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido 1 - 3 Albacete U.D. Alineación oficial del equipo 'Albacete U.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TikiTaka Balompie

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 33, en József Krisztián del TikiTaka va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Noé Pareja que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Noé Pareja de TikiTaka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, Jonas Seder gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dawid Cwajna de TikiTaka es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): TikiTaka va fer una substitució al minut 77. Iván Pidal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Vojtěch Dostal.

Albacete U.D.

Goles Goles

  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors de Alba no defallien en cap moment. Producte d'això, en Pompeio de la Rocha va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan László Káplár va fer una jugada per la banda esquerra, però Kermit Schweimer va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Frank Tidemann va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Kermit Schweimer va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 235 Minuto 43 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Amiad Brener va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Alba va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 43 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Frank Tidemann ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Alba van seguir progressant per la banda dreta. Ronny Falch va tenir la seva oportunitat al minut 64, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kermit Schweimer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Casper Faber des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sascha Plüss va rematar amb l'empenya exterior desviat.