Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BOOGIE FC (47444) - Los Biestables (797673) » 241211964: T28/J2/VII

Liga 241211964 Información oficial sobre el partido 241211964 en Hattrick

19.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VII.238 (38274)

Calambre X Alineación oficial del equipo 'Calambre X' en el partido 2 - 1 Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido
0 - 1 Mehmet Özgür Mutlukan (14')
Miguel Infante (33') 1 - 1
Miguel Infante (84') 2 - 1
Calambre X Alineación oficial del equipo 'Calambre X' en el partido 2 - 1 Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calambre X Alineación oficial del equipo 'Calambre X' en el partido 3 - 1 Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calambre X

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 33 minuts, Miguel Infante va superar per velocitat Patrick Gosselin per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador Miguel Infante de Calambre, després de 84 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Calambre enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Vicente Gaúcho del Calambre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Calambre a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Robert Falkstad va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lino Ibars de Povil va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Naor Karpenko va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Pierre Kroha gairebé va marcar per a Calambre des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Juan Carlos Méndez de Calambre va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Era el minut 68 quan després d'una dura entrada, el jugador Lodewijk Gall de Calambre s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Los Biestables

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mehmet Özgür Mutlukan va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En László Udvarácz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Gosselin de Biestables va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de Biestables, en János Gyepes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Luciano Barraud no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ernesto Júlia.