Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wakamole (48566) - Comando Baker (30629) » 241210452: T28/J2/VII

Liga 241210452 Información oficial sobre el partido 241210452 en Hattrick

19.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VII.211 (38247)

U. E. Orlandai Alineación oficial del equipo 'U. E. Orlandai' en el partido 0 - 7 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
0 - 1 Marco Castellmolto (20')
0 - 2 Andrea Berriolo (29')
0 - 3 Christian Heersink (40')
0 - 4 Andrea Berriolo (76')
0 - 5 Andrea Berriolo (79')
0 - 6 Marco Castellmolto (80')
0 - 7 Róbert Sz?nyi (87')
U. E. Orlandai Alineación oficial del equipo 'U. E. Orlandai' en el partido 0 - 7 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
U. E. Orlandai Alineación oficial del equipo 'U. E. Orlandai' en el partido 0 - 8 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. E. Orlandai

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Mickaël Ferrand, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Comando, però Ricardo Rosaleda no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Iglesia de Orlandai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastián Arardo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Dolcinellas de Orlandai va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nacho Cerro.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nacho Cerro va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Gerard Areda de Orlandai va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. César Las Heras va prendre el seu rol al minut 28.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Ricardo Rosaleda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Samuel Ustara.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jesús Reyna no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Comando Baker

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marco Castellmolto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Comando.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Andrea Berriolo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Christian Heersink va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Comando.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Lucas Maneiro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Andrea Berriolo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 76.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andrea Berriolo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Comando l'avantatge per 0 - 6. Marco Castellmolto en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Róbert Szőnyi va ser l'anotador del 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Andrea Berriolo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gerard Areda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Arnold Lobinger al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Scott Barigou va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però César Las Heras va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Lucas Maneiro de Comando va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.