Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Escarlata (436026) - CFPORTOMALAGA (308934) » 241209052: T28/J2/VII

Liga 241209052 Información oficial sobre el partido 241209052 en Hattrick

19.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VII.186 (38222)

F.C. Flamingos Alineación oficial del equipo 'F.C. Flamingos' en el partido 2 - 3 CFPORTOMALAGA Alineación oficial del equipo 'CFPORTOMALAGA' en el partido
Gumercindo Arbulú (4') 1 - 0
1 - 1 Alfeo Asfolgueiras (10')
1 - 2 Martinho Esperto (21')
Pedro Aburuza (50') 2 - 2
2 - 3 Merlin Tobias Akermann (85')
F.C. Flamingos Alineación oficial del equipo 'F.C. Flamingos' en el partido 2 - 3 CFPORTOMALAGA Alineación oficial del equipo 'CFPORTOMALAGA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Flamingos Alineación oficial del equipo 'F.C. Flamingos' en el partido 2 - 1 CFPORTOMALAGA Alineación oficial del equipo 'CFPORTOMALAGA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Flamingos

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Flamingos s'avançava en el marcador després que en Gumercindo Arbulú xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CFPORTOMALAGA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Aburuza la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Flamingos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Flamingos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lauri Riima va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guillermo Viana.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Gumercindo Arbulú arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Flamingos va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Jesús Meléndez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Flamingos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Meléndez en un 1 contra 1 amb el porter Guillermo Viana, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Antonio Más, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

CFPORTOMALAGA

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): CFPORTOMALAGA van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 10, quan Alfeo Asfolgueiras va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Martinho Esperto de CFPORTOMALAGA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): El jugador Merlin Tobias Akermann de CFPORTOMALAGA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Martinho Esperto va estar a punt de posar per davant a CFPORTOMALAGA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Pereira va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Miguel Ramas de CFPORTOMALAGA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Paško Jakovčić no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.