Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ofssma s.l (1336616) - F.C Estrellados (435105) » 241208464: T28/J9/VII

Liga 241208464 Información oficial sobre el partido 241208464 en Hattrick

07.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VII.175 (38211)

Recreativo Minero Alineación oficial del equipo 'Recreativo Minero' en el partido 1 - 0 Safa cf Alineación oficial del equipo 'Safa cf' en el partido
Lluís Miquel Solà (15') 1 - 0
Recreativo Minero Alineación oficial del equipo 'Recreativo Minero' en el partido 1 - 0 Safa cf Alineación oficial del equipo 'Safa cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreativo Minero Alineación oficial del equipo 'Recreativo Minero' en el partido 2 - 1 Safa cf Alineación oficial del equipo 'Safa cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Minero

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): José Manuel Joara va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lluís Miquel Solà, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Segismundo Sotés arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antoni Agramunt, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 74 podia haver acabat en gol, però Nelson Tunja va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En José Manuel Joara, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Raúl Zarza Mora va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Safa cf

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 3 minuts de joc, Gonzalo Burgos semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Safa van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Tomás Martínez Arús no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Burgos de Safa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Guillem Bellver de Safa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alberto Aranzábal va prendre el seu rol al minut 12.