Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Rodis (440390) - Gimnastic de Calafell (493057) » 241206711: T28/J5/VII

Liga 241206711 Información oficial sobre el partido 241206711 en Hattrick

10.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VII.144 (38180)

helfern Alineación oficial del equipo 'helfern' en el partido 2 - 2 Union Pepinosa C.F Alineación oficial del equipo 'Union Pepinosa C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
helfern Alineación oficial del equipo 'helfern' en el partido 0 - 1 Union Pepinosa C.F Alineación oficial del equipo 'Union Pepinosa C.F' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

helfern

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jürgen Kaussen de helfern aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 del partit, el jugador Henrik Gustavsson de helfern va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dmitry Dankov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de helfern va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jürgen Kaussen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Antti Tatarinov estava fent un bon partit.

Union Pepinosa C.F

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Rosario Spiga marqués l'empat. Al minut 25 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pepinosa va ser finalitzada des de l'esquerra per Mikhail Tokunov al minut 66. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mikhail Tokunov va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Michał Ujma quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Michał Ujma de Pepinosa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Dupraz de Pepinosa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Çağtay Ökcan de Pepinosa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Christian Dupraz.