Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real madrid cpf (1366248) - Vall del Ges (801132) » 241205488: T28/J7/VII

Liga 241205488 Información oficial sobre el partido 241205488 en Hattrick

24.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VII.122 (38158)

FC VACARISSES Alineación oficial del equipo 'FC VACARISSES' en el partido 3 - 2 Rmadrid forever Alineación oficial del equipo 'Rmadrid forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC VACARISSES Alineación oficial del equipo 'FC VACARISSES' en el partido 1 - 2 Rmadrid forever Alineación oficial del equipo 'Rmadrid forever' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 37,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC VACARISSES

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Juan Badorrey, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al VACARISSES una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Juan Badorrey, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 85.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): VACARISSES va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 86 Oscar Trigueros va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 19 quan Juan Badorrey de VACARISSES gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Badorrey hauria d'haver estat gol al minut 80 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Benedito Senra va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Frederick Lieber de VACARISSES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Badorrey de VACARISSES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rmadrid forever

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ralph Flück va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 38.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Ferdinando Cicala estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Yossi Hollander va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Alonso Dolarea va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VACARISSES. La jugada d'estratègia del Rmadrid per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gelsomino Balbiano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Silvio Spaić de Rmadrid va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yossi Hollander.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Rmadrid, en Gelsomino Balbiano, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.