Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The trooper C.F. (1433027) - Elefardilla F.C (310537) » 241203159: T28/J13/VII

Liga 241203159 Información oficial sobre el partido 241203159 en Hattrick

05.12.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VII.80 (38116)

The trooper C.F. Alineación oficial del equipo 'The trooper C.F.' en el partido 2 - 1 Elefardilla F.C Alineación oficial del equipo 'Elefardilla F.C' en el partido
Nicolas Vinzents (19') 1 - 0
1 - 1 Eliseo Roca (55')
Jorge Gismondi (62') 2 - 1
The trooper C.F. Alineación oficial del equipo 'The trooper C.F.' en el partido 2 - 1 Elefardilla F.C Alineación oficial del equipo 'Elefardilla F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The trooper C.F. Alineación oficial del equipo 'The trooper C.F.' en el partido 1 - 4 Elefardilla F.C Alineación oficial del equipo 'Elefardilla F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The trooper C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a trooper va ser Nicolas Vinzents.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): trooper s'avançava al marcador al minut 62, després d'un rebot que va caçar en Jorge Gismondi per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pascal Sparnaaij, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El trooper ho intentava per la dreta per mitjà de Stefan Oppenheim, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Siebran Gilles gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kornelius Loss va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Raúl Eguiguren va entorpir al marcador d'en Jurjen Demolder per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): trooper van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 65, però el xut de Jorge Gismondi des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aart Vossen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Siebran Gilles de trooper va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Elefardilla F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eliseo Roca sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 55 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Stephen Broad al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Elefardilla va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Enrique García-Herreros que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Al minut 57, Theodorus van Doorn de Elefardilla es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.