Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NOUNovtoix (491217) - Albanta (1369889) » 241201708: T28/J14/VII

Liga 241201708 Información oficial sobre el partido 241201708 en Hattrick

12.12.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VII.54 (38090)

Caminero Alineación oficial del equipo 'Caminero' en el partido 1 - 2 Albanta Alineación oficial del equipo 'Albanta' en el partido
Manuel Barrero (6') 1 - 0
1 - 1 Santi Bestard (16')
1 - 2 Eric Abbink (40')
Caminero Alineación oficial del equipo 'Caminero' en el partido 1 - 2 Albanta Alineación oficial del equipo 'Albanta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Caminero Alineación oficial del equipo 'Caminero' en el partido 5 - 0 Albanta Alineación oficial del equipo 'Albanta' en el partido
Es un cenizo 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caminero

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Caminero va ser Manuel Barrero.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Caminero va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manuel Barrero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Caminero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Ballesteros, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Manuel Barrero quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Killian Bussmann de Caminero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xofre Polveiro de Caminero es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59 de partit, Xofre Polveiro de Caminero va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Al minut 15 de partit, el jugador Oriol Ulldemoll de Caminero es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Albanta

Goles Goles

  • 164 Minuto 16 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Santi Bestard de Albanta va marcar de penal l'empat al minut 16.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Santi Bestard va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eric Abbink, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 28 minuts de joc, Leonard Musmarra semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Albanta, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Ondino Valle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ondino Valle, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ildefonso Frolaz de Albanta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87 del partit, Ildefonso Frolaz de l'equip Albanta, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Albanta, en Pedro Espuny, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.