Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cruzcampo F.C. (1367127) - Benitocamela FC (310626) » 241201229: T28/J6/VII

Liga 241201229 Información oficial sobre el partido 241201229 en Hattrick

17.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VII.46 (38082)

Ayerbe F.C Alineación oficial del equipo 'Ayerbe F.C' en el partido 1 - 2 rbchk Alineación oficial del equipo 'rbchk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ayerbe F.C Alineación oficial del equipo 'Ayerbe F.C' en el partido 3 - 0 rbchk Alineación oficial del equipo 'rbchk' en el partido
Tiene mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ayerbe F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pieter-Paul van Xanten ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ayerbe es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Thorleif Bæk va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Thorleif Bæk va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pedro Aparacio va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Vasseur.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Camilo Medina, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

rbchk

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 29. L'anotador per rbchk va ser Josué Jardim, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El porter de rbchk va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aleksander Koczy va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Primo Bustos de rbchk es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Josué Jardim va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de rbchk estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Aleksander Koczy no era cap impediment.