Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los megores del mundo (1461322) - Dongeak (1433214) » 241200617: T28/J7/VII

Liga 241200617 Información oficial sobre el partido 241200617 en Hattrick

24.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VII.35 (38071)

Morsettis F.C. Alineación oficial del equipo 'Morsettis F.C.' en el partido 1 - 3 The French Gunners Alineación oficial del equipo 'The French Gunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morsettis F.C. Alineación oficial del equipo 'Morsettis F.C.' en el partido 2 - 0 The French Gunners Alineación oficial del equipo 'The French Gunners' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morsettis F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Morsettis per la dreta va donar com a resultat un gol de Jesús Vea al minut 59 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerardo Pocha va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, François Boulanger va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Manuel Monterrubio haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Morsettis al minut 37.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En François Boulanger de Morsettis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Vea va prendre el seu rol al minut 38.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Jesús Vea de Morsettis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

The French Gunners

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): El contraatac de Gunners va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Werner Stender va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Gunners va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Giorgio Lanzi, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Szymon Ratkiewicz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gunners, Lars Pan, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gunners la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Szymon Ratkiewicz de Gunners va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Monterrubio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.