Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Martxan (486385) - BILBAO 76ers (991826) » 241200581: T28/J12/VII

Liga 241200581 Información oficial sobre el partido 241200581 en Hattrick

28.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / VII.34 (38070)

Dark Tower Alineación oficial del equipo 'Dark Tower' en el partido 1 - 2 FRATTAROLA Alineación oficial del equipo 'FRATTAROLA' en el partido
0 - 1 Mat?j ?klíba (6')
0 - 2 Tanav Anandhakrishnan (8')
Mariss ?lmanis (79') 1 - 2
Dark Tower Alineación oficial del equipo 'Dark Tower' en el partido 1 - 2 FRATTAROLA Alineación oficial del equipo 'FRATTAROLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dark Tower Alineación oficial del equipo 'Dark Tower' en el partido 2 - 0 FRATTAROLA Alineación oficial del equipo 'FRATTAROLA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Tower

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els seguidors del Dark tower van tornar a saltar d'alegria al minut 79. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Mariss Ālmanis que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dark tower van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en John Dowd, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Dark tower Vittorio Stefanoni quasi marca al minut 58 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Xuan Xosé Arretxe l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): John Dowd va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Mariss Ālmanis, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Dark tower es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vittorio Stefanoni no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mariss Ālmanis al camp.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Piero Contessa de Dark tower va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lionel Prieur va prendre el seu rol al minut 80.

FRATTAROLA

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FRATTAROLA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Matěj Šklíba va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tanav Anandhakrishnan de FRATTAROLA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Émerson Navarro de FRATTAROLA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.