Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LoS ReDMaNS (435660) - Retrospecter F.C. (774807) » 241199388: T28/J8/VII

Liga 241199388 Información oficial sobre el partido 241199388 en Hattrick

31.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / VII.13 (38049)

LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido 1 - 1 Retrospecter F.C. Alineación oficial del equipo 'Retrospecter F.C.' en el partido
Alejandro Escoriaza (12') 1 - 0
1 - 1 Constantin Killinger (88')
LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido 1 - 1 Retrospecter F.C. Alineación oficial del equipo 'Retrospecter F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido 0 - 2 Retrospecter F.C. Alineación oficial del equipo 'Retrospecter F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS ReDMaNS

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Escoriaza de ReDMaNS va fer un bon esprint per escapar-se de Vesa Vihinen i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86 en Georges-Henri Van De Lanotte va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fernando Ramos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Johan Oskarsson.

Retrospecter F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 en Constantin Killinger va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Vesa Vihinen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El Retrospecter creava perill des de la dreta al minut 15, però en Luis Martínez Sáenz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Miquel Paramo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Bojan Grbović per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 69, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Vesa Vihinen quasi marca en una jugada assajada de córner que Constantin Killinger havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 82, en un 1 contra 1 amb el porter, però Luis Martínez Sáenz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Spartaco Bonasio des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Olabuenaga de Retrospecter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Guexar de Retrospecter es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Taoufik Aouati de Retrospecter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Paco Guexar va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Fredrik Torsson va sortir coix del terreny de joc, substituït per Xuan Silva. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.