Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz FC SAD (435858) - abulosfc (310579) » 241199160: T28/J7/VII

Liga 241199160 Información oficial sobre el partido 241199160 en Hattrick

24.10.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VII.9 (38045)

Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 2 - 3 Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 1 - 2 Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patapumparriba FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Clément Cailleau la va rematar Hotze Gehrmann amb una magnífica volea que va fer pujar per a Patapumparriba el 1 - 2.
  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Hotze Gehrmann van servir per superar a l'últim defensor, en Kévyn Carbon. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Patapumparriba cantant "Hotze Gehrmann selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Patapumparriba va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yann Wruss en un 1 contra 1 amb el porter Albert López, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemzão Oliveira de Patapumparriba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Tinu Marcon de Patapumparriba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Angelo Casciano de Patapumparriba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nemzão Oliveira va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Filippo Mozzanica va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tinu Marcon.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 58 de partit, quan un jugador de Patapumparriba, en Clément Cailleau, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ateletico Eslaimer

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ateletico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sıtkı Gür.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Recep Tayyip Yavçı va augmentar l'avantatge de Ateletico a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Kévyn Carbon va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Recep Tayyip Yavçı ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Victorin Froment de Ateletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.