Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Children of Bodom (800899) - PAJATINAIKOS MENTAL C.F. (313137) » 241196830: T28/J13/VI

Liga 241196830 Información oficial sobre el partido 241196830 en Hattrick

05.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VI.991 (15309)

Children of Bodom Alineación oficial del equipo 'Children of Bodom' en el partido 3 - 0 PAJATINAIKOS MENTAL C.F. Alineación oficial del equipo 'PAJATINAIKOS MENTAL C.F.' en el partido
Donardas Kensminavi?ius (35') 1 - 0
Niklas Tranbrant (38') 2 - 0
Björn Beckbeck (41') 3 - 0
Children of Bodom Alineación oficial del equipo 'Children of Bodom' en el partido 3 - 0 PAJATINAIKOS MENTAL C.F. Alineación oficial del equipo 'PAJATINAIKOS MENTAL C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Children of Bodom Alineación oficial del equipo 'Children of Bodom' en el partido 2 - 1 PAJATINAIKOS MENTAL C.F. Alineación oficial del equipo 'PAJATINAIKOS MENTAL C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Children of Bodom

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Donardas Kensminavičius va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Children.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ola Winther no va poder aturar Niklas Tranbrant de Children, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 38 el 2 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Als 41 minuts de joc, els nois de Children van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Björn Beckbeck augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En László Baltink del Children ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Luis Manuel Marín Palacios gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eder Sendoya va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Björn Beckbeck va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Čeněk Kokoška de Children va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PAJATINAIKOS MENTAL C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PAJATINAIKOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mousa Naqid, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rene Søltoft la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de PAJATINAIKOS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jori Kossi de PAJATINAIKOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Jordi Deijkers, de PAJATINAIKOS, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gonzalo Galiñáns el va substituir.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Semblava que Rene Søltoft s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.