Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting Ibarakoa (776773) - vdha (1459667) » 241192835: T28/J7/VI

Liga 241192835 Información oficial sobre el partido 241192835 en Hattrick

24.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VI.920 (15238)

sporting Ibarakoa Alineación oficial del equipo 'sporting Ibarakoa' en el partido 3 - 1 Venganza Team Alineación oficial del equipo 'Venganza Team' en el partido
Boris Bastian (7') 1 - 0
1 - 1 Björn Feith (32')
Juliano Fernández-Sacristan (75') 2 - 1
Atle Sande (79') 3 - 1
sporting Ibarakoa Alineación oficial del equipo 'sporting Ibarakoa' en el partido 3 - 1 Venganza Team Alineación oficial del equipo 'Venganza Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sporting Ibarakoa Alineación oficial del equipo 'sporting Ibarakoa' en el partido 2 - 2 Venganza Team Alineación oficial del equipo 'Venganza Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,2 % 32,0 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting Ibarakoa

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del sporting contenien la respiració mentre en Boris Bastian s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juliano Fernández-Sacristan ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, sporting es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): sporting va aconseguir el 3 - 1 quan Atle Sande va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Juliano Fernández-Sacristan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de sporting.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abelino Auad de sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arturo Sarabia de sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): sporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Boris Bastian no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juliano Fernández-Sacristan al camp.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de sporting, en Juliano Fernández-Sacristan, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Venganza Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Björn Feith de Venganza marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Filemon Solan va encarar al porter al 20, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Armando Mauri va entorpir al marcador d'en Peter-Alexander Breitbach per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Samuel Gangemi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Gangemi.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Krystian Jacoszek, jugador de Venganza, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 16. Cristian Quiñones, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.