Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Showtime (123366) - Black Million Fc (799221) » 241191851: T28/J14/VI

Liga 241191851 Información oficial sobre el partido 241191851 en Hattrick

12.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VI.902 (15220)

weeeee Alineación oficial del equipo 'weeeee' en el partido 2 - 2 Manolito United Alineación oficial del equipo 'Manolito United' en el partido
Agustín Verdejo (1') 1 - 0
1 - 1 Alexander Sjölius (38')
1 - 2 Alfredo Gorráez (71')
Steven Winters (74') 2 - 2
weeeee Alineación oficial del equipo 'weeeee' en el partido 2 - 2 Manolito United Alineación oficial del equipo 'Manolito United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
weeeee Alineación oficial del equipo 'weeeee' en el partido 2 - 2 Manolito United Alineación oficial del equipo 'Manolito United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

weeeee

Goles Goles

  • 142 Minuto 1 (Gol de contra por la izquierda): Agustín Verdejo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de weeeee i marcant el 1 - 0.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Antonio Gómez Bolaños la va convertir en gol amb un remat de cap en Steven Winters tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 74 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Chip Wisgerhof una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 3, però una magnífica aturada de Joseph Tonon va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 58 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Edu Palencia va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Edu Palencia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Steven Winters.

Manolito United

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Alexander Sjölius va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfredo Gorráez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Manolito.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Nuno Porto va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Jesús Pinar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kalnius Pinkauskas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kalnius Pinkauskas de Manolito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Faicán Díaz de Lavandero de Manolito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.