Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. SILVA CONSTANTINA (441313) - FC Kalyo (1459728) » 241191119: T28/J13/VI

Liga 241191119 Información oficial sobre el partido 241191119 en Hattrick

05.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VI.889 (15207)

F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido 2 - 1 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
0 - 1 Manuel Ascenção (23')
Isidro Raduà (60') 1 - 1
Isidro Raduà (67') 2 - 1
F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido 2 - 1 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido 0 - 2 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. SILVA CONSTANTINA

Goles Goles

  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de SILVA amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Isidro Raduà, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SILVA. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Isidro Raduà xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Hernardo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Monroy va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Isidro Raduà rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Monroy de SILVA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): José Miguel Parreño, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Gi-Sac TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manuel Ascenção que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gi-Sac.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Manuel Bento quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francisco Relloso, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Ascenção va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Philipp Geeser es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niels Milton Strandberg de Gi-Sac amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Gian Luca Di Fonso estava fent un bon partit.