Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Cofradía de San Onán (1436271) - Los ofensivos (800847) » 241190436: T28/J10/VI

Liga 241190436 Información oficial sobre el partido 241190436 en Hattrick

14.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / VI.877 (15195)

A Cofradía de San Onán Alineación oficial del equipo 'A Cofradía de San Onán' en el partido 2 - 1 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
Fatih Moray (49') 1 - 0
1 - 1 Christian Gaetani (63')
Cyril Crean (73') 2 - 1
A Cofradía de San Onán Alineación oficial del equipo 'A Cofradía de San Onán' en el partido 2 - 1 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A Cofradía de San Onán Alineación oficial del equipo 'A Cofradía de San Onán' en el partido 0 - 1 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Cofradía de San Onán

Goles Goles

  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cofradía va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fatih Moray, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Héctor Japón estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Cyril Crean va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Abdul Landaeta de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cyril Crean, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Iñaki Serbia de Cofradía va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacques Eloy.

Los ofensivos

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Christian Gaetani per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Christian Gaetani quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Adrien Jeanmougin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Adrien Jeanmougin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nuno Granja, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): ofensivos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Ignasi Carbonell va quedar-se sol davant el porter Nuno Granja, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Es duien 69 minuts de partit jugats quan Adrien Jeanmougin va estar a punt de posar per davant a ofensivos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nuno Granja va impedir un gol cantat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Petrisor Costache estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.