Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Peña Barcelonista (798613) - Troya C.D (1434962) » 241184205: T28/J6/VI

Liga 241184205 Información oficial sobre el partido 241184205 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VI.766 (15084)

MariadegliAngeli Alineación oficial del equipo 'MariadegliAngeli' en el partido 6 - 1 Troya C.D Alineación oficial del equipo 'Troya C.D' en el partido
0 - 1 Anton Espaulella (2')
Roland Olofsson (24') 1 - 1
Felipe Rodríguez (32') 2 - 1
Ephraim de Buisonnier (41') 3 - 1
Roland Olofsson (43') 4 - 1
Felipe Rodríguez (47') 5 - 1
Ignacio Tilve (58') 6 - 1
MariadegliAngeli Alineación oficial del equipo 'MariadegliAngeli' en el partido 6 - 1 Troya C.D Alineación oficial del equipo 'Troya C.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MariadegliAngeli Alineación oficial del equipo 'MariadegliAngeli' en el partido 4 - 0 Troya C.D Alineación oficial del equipo 'Troya C.D' en el partido
Tiene suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MariadegliAngeli

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mdeglia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Roland Olofsson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Mdeglia s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Felipe Rodríguez per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fokke Ariens va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ephraim de Buisonnier la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mdeglia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roland Olofsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Mdeglia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Felipe Rodríguez des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mdeglia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Tilve va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Ignacio Tilve gairebé va marcar per a Mdeglia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roland Olofsson de Mdeglia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Troya C.D

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Anton Espaulella que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Troya.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Brad Ruddock, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Thomas Quinet va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mile Odalović no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 3 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Tim Soulliaert s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.