Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burjassot City (489139) - pachecos team (1457106) » 241183533: T28/J6/VI

Liga 241183533 Información oficial sobre el partido 241183533 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VI.754 (15072)

Nemesio's Team Alineación oficial del equipo 'Nemesio's Team' en el partido 3 - 0 pachecos team Alineación oficial del equipo 'pachecos team' en el partido
Bjørn Thorsen (30') 1 - 0
Jörgen Henriksson (33') 2 - 0
Piero Noblet (58') 3 - 0
Nemesio's Team Alineación oficial del equipo 'Nemesio's Team' en el partido 3 - 0 pachecos team Alineación oficial del equipo 'pachecos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nemesio's Team Alineación oficial del equipo 'Nemesio's Team' en el partido 2 - 0 pachecos team Alineación oficial del equipo 'pachecos team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nemesio's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Nemesios va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Bjørn Thorsen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jörgen Henriksson va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Timo Ämmänpää va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nemesios, Piero Noblet, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Nemesios va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bjørn Thorsen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Desiderius Bloem va poder marcar per a Nemesios en un servei de cantonada picat per en Jörgen Henriksson quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bjørn Thorsen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nemesios van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jürgen Wallentin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Nemesios ho intentava per la dreta per mitjà de Piero Noblet, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): Després de 53 minuts jugats, Javier Montenegro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Daniel Kucharewicz.

pachecos team

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Yano Baeyens va servir per deixar enrere el gegant Desiderius Bloem al minut 3, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Kostas Tsopakis de pachecos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kostas Tsopakis de pachecos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".