Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irreal Galactic (49062) - Rincón Athletic (1435348) » 241182744: T28/J5/VI

Liga 241182744 Información oficial sobre el partido 241182744 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VI.740 (15058)

Irreal Galactic Alineación oficial del equipo 'Irreal Galactic' en el partido 2 - 4 La Lonja Alineación oficial del equipo 'La Lonja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Irreal Galactic Alineación oficial del equipo 'Irreal Galactic' en el partido 2 - 2 La Lonja Alineación oficial del equipo 'La Lonja' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irreal Galactic

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Galactic van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Guus Peeters en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Galactic no perdien la fe, i al minut 71 del partit, Diego Sánchez va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Julien Boullet no va entrar per centímetres.
  • 200 Minuto 60 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 60 amb una falta ben llançada per en Alfredo Redondo, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reiner Schobert de Galactic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Lonja

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luca Baldo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Lonja.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Paweł Fidrych va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a Lonja.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Paweł Fidrych va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Luis Fraile.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Obrad Krsmanović va augmentar l'avantatge de Lonja a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Luca Baldo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Santiago Guillén va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Paweł Fidrych, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Elias Haller al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luca Baldo de Lonja es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Feliks Laik va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ismael Varjas.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): En Paweł Fidrych va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Evaristo Abizanda que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.